Skip to content

KCS sluit BI-partnership met Datalon

KCS sluit BI-partnership met Datalon

Kerridge Commercial Systems, uw ERP leverancier voor de groothandel, verhuur en projectgestuurde bedrijven, en Datalon hebben een samenwerking met elkaar gesloten voor de levering van diensten op het gebied van Business Intelligence (BI)

Hiermee wil Kerridge Commercial Systems de vervolgstap zetten in hun data en BI strategie en meer focus creëren op de ERP oplossingen. Dankzij de nieuwe samenwerking met Datalon kunnen de klanten al hun vragen op het gebied van data, processen en BI software kwijt bij een specialist in data gedreven werken. Voor meer informatie kan u terecht op de website van Datalon.

Datalon zal, gezien hun kennis, onze huidige en toekomstige klanten ondersteunen bij de data vraagstukken die er zijn rondom hun BI software en de verschillende KCS producten in de Benelux zoals bijvoorbeeld K8, inspHire, Wholesale, Dimasys, AGP en aanverwante databronnen.

 

Built on your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Datalon helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.