Skip to content

Partners

Datalon helpt bedrijven in het optimaliseren van hun data en bedrijfsprocessen. Dit doet Datalon door het leveren van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in business intelligence, data warehousing en procesoptimalisatie.

Data is leidend in onze aanpak. Wij geloven namelijk in de kracht van Data Driven Decision Making. En daar ligt voor veel organisaties een grote uitdaging. Datalon helpt bedrijven  en afdelingen om zich deze werkwijze eigen te maken en ondersteunt bedrijven om data geautomatiseerd inzichtelijk te krijgen.

Maak kennis met onze partners .

Kerridge Commercial Systems:

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Zij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Balkenende Personal Intelligence:

BALKENENDE Personal Intelligence is een data familiebedrijf gehuisvest in het authentieke Spakenburg. Zij helpen op een vertrouwde, deskundige en doortastende manier om data-ambities waar te maken voor organisatie en professionals. Ze hebben de ambitie om de beste te zijn en het verschil te maken door te investeren in beter worden en successen te delen. Dit familiebedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring met Data Advies, en Interim-Management en Headhunting.

Microsoft:

Microsoft levert als marktleider software aan bijna elke organisatie. Ze levert business softwareoplossing zoals Dynamics CRM, NAV en AX. Op het gebied van Business Intelligence blijft hun portefeuille groeien.

Datalon is Microsoft Partner Data Analytics en werkt met de databases, Analysis en Integration Services, Reporting Services en Power BI tools. Naast dienstverlening kunnen we de omgeving in beheer nemen met onze support organisatie.

Qlik:

Datalon is een Qlik Solution Provider en daarmee partner van Qlik, de leverancier van o.a. QlikView en Qlik Sense software. Deze state-of-the-art BI software is bij vele klanten populair. Onze gecertificeerde QlikView en Qlik Sense consultants bouwen in no-time de gevraagde dashboards.

Built on your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Datalon helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.