Skip to content

Archieven: Vacatures

We deal in

BIG DATA.

You in?

De kracht van data

Datalon helpt bedrijven in het optimaliseren van hun data en bedrijfsprocessen. Dit doet Datalon door het leveren van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in business intelligence, data warehousing en procesoptimalisatie.

Data is leidend in onze aanpak. Wij geloven namelijk in de kracht van Data Driven Decision Making. En daar ligt voor veel organisaties een grote uitdaging. Datalon helpt bedrijven en afdelingen om zich deze werkwijze eigen te maken en ondersteunt bedrijven om data geautomatiseerd inzichtelijk te krijgen.

You in?

Word jij onze nieuwe collega? Bij Datalon werk je in een prettige werkomgeving die je stimuleert om je te ontwikkelen en bij te leren. Bekijk onze vacatures.

Fulltime
Bunschoten
Ben jij een ervaren BI Consultant en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of werk jij graag zelfstandig aan datawarehouses, rapportages en dashboards? Lijkt het jou leuk om gave data projecten op te pakken met een team van hechte collega’s? Dan is Datalon dè plek voor jou.
Fulltime
Bunschoten
Datalon is op zoek naar een BI Engineer/Azure specialist. Dit betreft zowel een communicatieve als een technische rol. Je werkt met de nieuwste technieken en zorgt dat er oplossingen komen op het gebied van Data lakes, Cloud (Azure) implementaties, Databases, ETL/DWH, CI/CD en Pipelines.
Fulltime
Bunschoten
Als Datalon Trainee/Data-talent geef jij jouw carrière de perfecte boost. In een jaar tijd werk je aan verschillende opdrachten bij meerdere klanten.
Fulltime
Bunschoten

Stuur je CV op

Wil je bij ons komen werken? Vul dan het formulier in voor een open sollicitatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.